Byta garagetak i Bromma & Stockholm

Vid takbyten genomför vi en komplett omläggning och renovering av taket, från bärläkt och undertak till omläggning av takbeläggningen. Slutresultatet blir alltid ett tak som är som nytt igen, både funktionellt och estetiskt. Vi kan ge dig ett konkurrenskraftigt pris och kvalitetsresultat för byte av ditt garagetak.

Vilka tecken ska du hålla utkik efter?

I de flesta fall kan man väldigt enkelt se på ett tak om det är så att det behöver bytas ut. Det är till exempel inte ovanligt att taket börjat läcka, eller att det sviktar. Ibland har färgen på innertaket ändrat karaktär. Dessa är dock inte signaler som gör det helt ofrånkomligt med ett takbyte. Ofta fungerar en renovering eller reparation. Detta tar vi förstås reda på innan vi sätter igång med att genomföra takbytet.

Kostnadseffektiva takbyten i Brommatrakten

Om du är en kund som vill ha hjälp med att byta garagetak någonstans i Brommatraken kan du kontakta oss. Vi verkar i bland annat Ulvsunda, Beckomberga, Bromma Kyrka, Spånga och Gamla Råsunda.

Vad får du betala för att byta garagetak?

Det varierar beroende på takets utförande, storlek och takbeläggning. Varje uppdrag är unikt i det avseendet och därför vill vi veta mer om hur dina förutsättningar ser ut. Kontakta oss så ser vi till att ge dig ett fördelaktigt erbjudande och sammanfatta detta i en offert som du förstås får gratis och utan förpliktelser från din sida.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *