Installera solcellspaneler & solfångare i Bromma & Stockholm

Med en egen solcellsanläggning på taket kommer du spara pengar på el- och uppvärmningskostnader. Vi är takentreprenören som hjälper dig sätta ihop en solcellsanläggning som är optimal sett till dina förutsättningar och önskemål.

Avdrag för grön teknik ger dig en ännu bättre investering

Som privatkund är det bra att känna till att du får göra avdrag när du investerar i solpaneler. Avdraget för grön teknik innebär att halva kostnaden för solcellsanläggningen dras av redan på fakturan. Ännu bättre är att du inte behöver göra någonting för att avdraget ska dras korrekt, det hjälper vi dig med.

Nöjda kunder i Bromma med omnejd

Vi installerar och sätter samman solcellsanläggningar åt kunder över hela Stockholm. Det betyder att du kan anlita oss för projekt i till exempel Beckomberga, Blackeberg, Smedslätten, Bromma Kyrka och Mariehäll. Vi har installerat solcellsanläggningar åt fastighetsägare, privatkunder, bostadsrättsföreningar och företag. Alla kan tjäna pengar på att sätta solpaneler på taket.

Hör av dig till oss

Skriv eller ring till oss och berätta hur dina förutsättningar ser ut och vilka förväntningar du har på att sätta upp solpaneler på taket. Helt utan kostnad ger vi dig ett antal förslag på fördelaktiga solcellsanläggningar.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *