Skorstensrenovering i Bromma & Stockholm

Har du en skorsten som är i behov av renovering? Vi hjälper dig med alla typer av skorstenar: tegel, plåt och andra varianter. Som takentreprenör har vi jobbat med små och stora renoveringsprojekt åt privatkunder, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Renoveringar med fingertoppskänsla

Det finns många skäl till varför skorstenar kan behöva renoveras. Avlagringar av sot och tjära, sprickor och problem som uppstår till följd av att skorstenen inte använts på ett bra tag. Vi ser till att skorstenen blir i toppskick igen.

ROT-avdrag för skorstensrenoveringar

Som privatkund kan du självklart använda ROT-avdraget när du anlitar oss för att renovera skorsten på din bostad. Den vägen blir renoveringen upp till 30 procent billigare, och det är vi som sköter om allt kring handläggningen av avdraget. Det ska vara enkelt att renovera till lägre kostnad.

Din takentreprenör i Stockholmsområdet

Vi är en takentreprenör som ser Bromma med omnejd som vårt arbetsområde. Det innebär att vi jobbar i bland annat Norra Ängby, Södra Ängby, Olovslund, Ålsten och Eneby.

Kontakta oss

Ta kontakt med oss så ger vi dig en kostnadsfri offert för projektet du vill ha hjälp med. När du får en offert förbinder du dig inte till någonting utan kan ta ställning till vårt prisförslag i lugn och ro.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *